Kozmetika

  •  

Mireisz Angéla kozmetikus mester, szakoktató 06 20/968-64-62
 

MAGAMRÓL: A kozmetikai szolgáltatások, elsősorban preventív eljárások széles skálája,a bőr fiatalságának megőrzésére, optimális állapotának fenntartására, a bőrproblémák, esztétikai problémák célzott kezelésre nyújtanak lehetőséget mindenki számára. Üzletünkben célom, hogy szakmai tudásommal, és tapasztalatommal mindazon problémák összességére megtaláljam a hatékony megoldást, amivel vendégeim bizalommal fordulnak hozzám.
Szakmai bemutatkozás: 1993 Kozmetikus szakmai bizonyítvány megszerzésének éve.
2007 Pest Megyei Iparkamara: Kozmetikus Mestervizsga.
2013 Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar: Gy. Oktató.
Számos szaktanfolyamon részt vettem, szakmai ismereteimet szaktanfolyamokon folyamatosan bővítem, hiszen az iskolai végzettség önmagában kevés ahhoz, hogy kozmetikus szakemberként magas szintű, és minden igényt kielégítő szolgáltatást tudjak nyújtani. Vallom, hogy egy jó szakember számára a hivatása a hobbija is egyben, a vendégek elégedettsége pedig a szakmai siker tükre. Kozmetikus munkám mellett a tanulóképzésben, és szakmai vizsgákon is részt vettem felnőtt oktatásban, valamint a 4D szempilla felhelyezésének elméleti, gyakorlati oktatásával is foglalkozom. Szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal dolgozom, és a szolgáltatásokhoz professzionális kozmetikai gépeket alkalmazok. Szolgáltatásaim hatékony sikeréért otthoni ápolásra vendégeimnek, bőrük típusának megfelelő, professzionális termékek széles skáláját kínálom.
A kozmetikai kezelések alkalmával kizárólag a Babor termékcsalád termékei kerülnek felhasználásra!Kozmetikánk különböző kozmetikai kezeléseket kínál, melyeket vendégeim igénye szerint állítottam össze.
Választhatsz hagyományos kozmetikai kezeléseket, mint:
-„Tini” arckezelést,
- Tisztító kezelést arcra, arcmasszírozással,
- Tisztító kezelést arcra, arc-dekoltázsmasszírozással.
A kezeléseket magas hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű, Német,- Luxus Kategóriás- kozmetikai márkával a BABOR termékcsaláddal végzem. A BABOR termékek egyénre szabott kezeléseket tesznek lehetővé, melyek már a kezelések után látható eredményeket tükröznek a bőrképben.
A hagyományos kezeléseken felül a BABOR termékekkel választhatsz: SKINOVAGE PX kezeléseket, melyek a bőr hiányosságait, mint a vízhiány, zsírhiány vagy az esetlegesen fellépő bőrproblémákat, vagy akár a bőr érzékenységét, kezeli kiváló hatékonysággal.
Az anti-aging „ Nagymestere” a HSR és REVERSIVE termékcsalád, mely a bőr öregedésének látható jeleit, és az öregedési folyamatokat csökkenti.
A Grand CRU termékcsalád luxus kezelése, a bőr legtökéletesebb kényeztető „programja”mely különböző típusú Rózsa kivonataival azonnali látványos, eredményt produkál.
A DR BABOR termékcsalád egy igazi sikertörténet! Orvos-kozmetikai termék, melyet intenzív bőrregenerációra terveztek! Hatékonyságának sikere, hogy a termékek előállításakor, ötvözik a gyógyszeripari és a természettudományi, ismereteket. A termékcsaláddal anti-aging, méregtelenítő, regeneráló, hidratáló, kezelések közül választhatsz. A Babor termékcsalád nagysikerű szépségelixírjei (különböző ampulla sorozatai) egyedül álló módon gyorsan és látványosan regenerálják, hidratálják a bőrt. Speciális hatóanyaga összetételének köszönhetően 8X több hatóanyagot tudnak a bőrbe juttatni, mint a krémek. A látványos eredményért a Crash Kúra alkalmával szépségelixíreket masszírozunk a bőrbe. A „mini” Crash kúra során 3-5 darabot, míg a „maxi” Crash kúra esetében 5-10 darabot.

 További szolgáltatásaim közül választhatsz még:
- szempillaillát (1D-től a mega volume-ig),
- szempilla liftinget,
- hagyományos „tincses” műszempillát,
- szépségápoló kezeléseket (arc-dekoltázs masszázs),
- gyantázást (hagyományos gyanta, elasztikus gyanta, cukor paszta, és Wax használatával),
- kozmetikai gépekkel történő kezeléseket: (microdermabrasio, mesoterapia, hydrodermabrasio)
- sminktetoválást,
- alkalmi valamint esküvői sminkkészítést.

Ha felkeltette bármelyik Kozmetikai szolgáltatás, az érdeklődését/ érdeklődésedet, a részletekért hívjon/hívj bátran! A kozmetika naprakész újdonságait,(kezelések,termékek,hatóanyagok) megtalálhatod üzletünk Facebook oldalán. Várom/ Várlak sok-sok szeretettel!